Vine sau nu vine …

Eu una nu stiu cum e la voi dar la noi in afara de un soare cu dinti nu se arata primavara. Mormane ingetate si pline de praf zac pe marginile drumurilor asteptand sa vina caldura sa le topeasca ca altcineva nu se atinge de ele. De-a dreptul deprimant. Am crezut ca vine mai repejor primavara asta sa scapam de ele si de derdelusurile ce s-au format printre blocuri. Macar de s-ar mai incalzi nitel sa ne uitam si noi in sus la ceva verde sa ne mai treaca uratul, da vad ca nu prea se inghesuie sa vina primavara asta.

Iarna am tot asteptat-o si acum nu se mai da dusa. Ne mai amagim si noi cu cate un rasad sau cu poze din anii trecuti cand deja era primavara.

Acum unde ar trebui sa fie ei zace un morman urias de zapada acoperit cu o gheata groasa care nu se lasa topita de soarele asta anemic. Ce ti-e si cu vremea asta. Se pare ca de la an la an anotimpurile intarzie din ce in ce mai mult si parca se transforma in doua, nu mai avem patru. E iarna si un fel de primavara-toamna cu o saptamana de vara intre ele.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: