Friptura de piept de pui

De obicei friptura de piept de pui e seaca si uscata. Facut la microunde, pieptul isi pastreaza umiditatea.

Avem nevoie de 650 gr piept de pui dezosat, ulei si mirodenii.

Punem ulei in vas cat sa acopere fundul, adaugam piper, boia si vegeta.

ulei

Amestecam, punem puiul si il tavalim bine prin amestec astfel incat sa se acopere uniform.

pui-inainte

Punem capacul pe vas si il punem la microunde la 900 W pentru 15 miute.

pui-mijloc

Scoatem si amestecam bucatile astfel incat cele de pe margine sa ajunga in mijloc pentru a se face uniform.

Punem inapoi la microunde pentru inca 10 minute tot la 900 W.

pui-gata

Friptura este gata, suculenta si aromata.

Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

  1. Elena
    Apr 01, 2014 @ 10:24:31

    Daca nu am capac la vas,merge sa acopar cu folie de alimente?

    Răspunde

  2. Sebastian
    Apr 25, 2014 @ 20:56:44

    Arata delicios, o sa incerc cu siguranta. Ceva tocanite ai incercat? O tocanita de legume / pui / ficatei. Intreb deoarece sunt incepator intr-ale bucatariei, si nu vreau sa fiu propriu-mi cobai 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: