Sfecla marinata

Recolta mea de sfecla pe anul acesta se rezuma la vreo 10 bilute cat mingile de ping-pong. Dar tot e buna decat nimic. Am cules-o si am adus-o acasa. Am spalat-o bine si am pus-o la fiert vreo 15 minute. Apoi am turnat apa rece peste ea si am curatat-o de piele cu mana direct in apa. Asa se curata cel mai usor si nici nu te patezi pe degete. Apoi am taiat-o in doua sau patru, in functie de cat era de mare, am pus-o intr-un borcanel, am presarat un praf de sare, niste chimin si apoi am turnat peste niste otet balsamic. Am lasat-o asa vreo trei zile la frigider si apoi am papat-o. Super buna.

sfecla

Asta a fost toata🙂

4 comentarii (+add yours?)

  1. Dani
    Oct 05, 2013 @ 14:28:08

    Cred si eu, ca a fost buna 🙂

    Răspunde

    • greenzonelife
      Oct 05, 2013 @ 14:54:32

      De obicei faceam de aia clasica, cu hrean, dar parca hreanul ii taie toata aroma sfeclei si asa imi place mai mult.

      Răspunde

  2. Florance
    Oct 06, 2013 @ 17:41:55

    Mmm… arată delicios. Şi cu chimen n-am încercat niciodată.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: