Budinca de dovleac spaghetti

Dovleacul copt dupa metoda de mai jos, l-am amestecat cu 3 linguri zahar (la final s-a dovetit a fi cam mult), 3 oua, un praf de scortisoara si 100 ml lapte.

Am pasat totul cu un mixer de mana pentru a rupe textura de spaghete a dovleacului. A rezultat o „supa” destul de lichida

zeama

Am pus apoi amestecul pentru 15 minute la 900 W. Vasul nu l-am acoperit. A rezultat o budinca perfecta, pufoasa si cremoasa, cu gust care seamana a gris cu lapte insa mult mai fina.

coapta-1

Pofta buna sa aveti daca incercati si voi🙂 Cu siguranta se poate face si cu dovleac de copt obisnuit. Eu am avut dovleac spaghetti la indemana si asta am folosit.

servita

4 comentarii (+add yours?)

  1. Claudia
    Oct 17, 2013 @ 10:43:01

    Intr-adevar pare ca ai folosit si grij. Arata delicioasa budinca!

    Răspunde

  2. cbogdan
    Mar 03, 2014 @ 10:23:11

    Budinca radiata cu microunde? Faci economie la gaz? Se recompenseaza cu medicamente, deci nu vad unde economisesti! Poate doar timpul!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: