Zephyranthes

Scosesem prin august bulbii de Zephyranthes dintr-o jardiniera ca erau super inghesuiti, insa am tot amanat replantarea lor. Mi-am facut timp in cele din urma si i-am replantat. Am gasit un lighean in care sa incapa toti, desi in prima faza vroiam sa umplu mai multe jardiniere. Insa cum spatiul din balconul meu este limitat am zis sa-i plantez macar in ceva, chiar daca nu foarte decorativ, dar in care sa incapa toti. N-au trecut decat cateva zile de la plantare, insa cu caldurile astea, saracii au si scos capul crezand ca e primavara. Sper sa nu-mi inghete la iarna.

zephirantes

Reclame

4 comentarii (+add yours?)

 1. Dani
  nov. 06, 2013 @ 10:26:18

  N-o sa inghete, doar sunt in balcon. In ultima instanta le faci o mini-sera cu ceva folie, daca o fi ger mare. La mine au rasarit frunzele freziilor de anul trecut. Nu le-am scos si se grabesc nevoie mare.

  Răspunde

  • greenzonelife
   nov. 06, 2013 @ 10:28:52

   Daca e frig mare coboara si in balcon sub zero. Anii trecuti erau la somn la ora asta, da acuma cum i-am replantat s-o grabit sa iasa. Le-oi acoperi io cu ceva 🙂

   Răspunde

 2. Mihaela C.P.
  nov. 12, 2013 @ 14:38:56

  Eu ii tin in beci peste iarna, in jardinierele lor, care de la un an la altul se umfla de la inmultirea peste masura a bulbilor in vasele de plastic. Cred ca nu ar fi rau sa le pui si o patura ,ceva peste ei, in balcon.

  Răspunde

  • greenzonelife
   nov. 12, 2013 @ 16:12:21

   Si la mine au stat cativa ani in aceeasi jardiniera, insa s-au inmultit peste masura si am hotarat sa-i replantez, doar ca vremea calda i-a trezit prea devreme 🙂 o sa pun ceva cartoane si apoi o patura daca va fi foarte frig.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: