Otet cu capsuni

Un alt otet aromat este cel cu capsuni. Se poate face si cu fragi sau zmeura. Se inghesuie intr-o sticla fructele si se pune otet peste ele.

otet cu capsuni

Se lasa la macerat 5-7 zile. Daca doriti o aroma mai puternica inlocuiti fructele cu altele proaspete si mai lasati o data la macerat. Se poate folosi ca atare. Daca vreti sa-l pastrati pentru la iarna trebuie fiert.

Reteta zice la 600 ml de otet se pun 450 gr zahar. Eu am avut doar 250 ml otet la care am adaugat 180 gr zahar. L-am pus pe foc si am amestecat pana s-a topit zaharul, l-am lasat apoi sa dea in clocot si asa fierbinte l-am turnat in sticla.

otet capsuni

Miroase divin 🙂 si are o culoare superba pe care n-am reusit sa o prind in poza oricat m-am invartit pe langa sticla.

Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

  1. simf
    Mai 23, 2014 @ 07:55:16

    si la ce poate fi folosit? (arata incredibil!!!)

    Răspunde

  2. Gabriela
    Mai 24, 2014 @ 04:36:51

    Cred ca este bun intr-o salata. merita incercat macar pentru o cantitate mica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: