Bunatati delicioase

Nu pot sa nu va spun si voua. Musai. Asa ca v-o parasc pe Vasi. Ieri am primit un pachet de la ea. Eu asa pachet n-am mai primit, nici nu stiam ca poti trimite prin posta pachete decorate. Am facut o fata cand mi l-a dat tanti la posta.

colet

Si acest pachet contine borcanele interesante.

bunatati

Si pline cu bunatati. Daca va spun ca dulceata de lapte (dulce de leche) e exact asa cu mi-o imaginam. Caramele adevarate in forma cremoasa. E ca si cum ai manca cele mai fine caramele, cu lingura, fara sa ti se lipeasca nimic de dinti.

dulceata de lapte

Iar untul de nuci bate de departe orice peanut butter. E fin, cremos, insa fara a fi deloc uleios.

unt de nuci

Dulceata de lapte cred ca ar merge excelent ca topping pentru inghetata, crema la tort, sau pur si simplu pe o felie de paine. Eu am combinat-o cu niste unt de nuci si a iesit un sandvis delicios. Avea gust de cozonac cu nuci 🙂 Daca aveam rabdare sa fac si niste paine de casa ar fi fost si mai bun. Dar in weekend sigur fac, pacat de bunatatile astea sa fie risipite pe paine de pravalie.

yummy

Si daca mai vreti si alte bunatati aruncati un ochi aici, eu merg sa mai pap o felie 🙂

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

  1. Dani
    Mai 29, 2014 @ 07:23:56

    Pacat ca nu se vad pozele … Dar imi inchipui ce bun a fost ” cozonacul ” 🙂

    Răspunde

  2. vasile
    Mai 29, 2014 @ 09:33:21

    Acum, ca-mi lasa gura apa nici nu mai stiu pe cine sa felicit, pe Vasi ca le-a preparat sau pe tine ca le-ai prezentat, oricum Pofta buna. O zi minunata.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: