Sos de smochine

Aveam cateva smochine super coapte pe care nu prea imi mai venea sa le mananc. Erau deja prea moi, insa nu destule pentru a face dulceata. Asa ca am facut un sos pentru a fi servit mai apoi cu orez cu lapte pe post de topping.

Le-am curatat de codite si o parte din coaja care a mai venit jos odata cu codita.

curatate

Am adaugat niste miere, mai mult de conservant ca de dulci erau smochinele destul de dulci.

cu miere

Si le-am pus la fiert pana s-au inmuiat si au dat un clocot.

sos smochine

Se serveste peste budinca, orez sau gris cu lapte sau chiar cu iaurt. Se poate pastra o vreme la frigider.

2 comentarii (+add yours?)

  1. Gardenbio
    Sep 16, 2014 @ 15:42:12

    Delicios🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: