Smochine

Iar smochine, am mancat de m-am saturat smochine. Si atunci ce poti face cu inca o galeata de smochine? Experimente 🙂 Asa ca am hotarat sa le usuc. Le-am luat codita si apoi le-am taiat in doua si le-am pus in deshidrator.

smochine

Dupa 10-12 ore au ajuns in starea de smochine uscate, numai bune de pus la pastrare pentru vremuri friguroase.

uscate

La borcan cu ele, asteptand sa fie rontaite ca atare sau adaugate in cereale cu iaurt 🙂

la borcan

Dupa cele 2 grade de asta noapte, nu stiu daca mai pap eu smochine anul asta, dar poate totusi … Macar mi-am facut provizii 🙂

Anunțuri

6 comentarii (+add yours?)

  1. Rata Adriana
    Sep 26, 2014 @ 15:07:41

    Mergea si dulceaţă de smochine. Este foarte delicată.

    Răspunde

  2. Gabriela
    Oct 04, 2014 @ 14:44:41

    Oare la cuptor nu se poate? E diferenta mare fata de deshidrator?

    Răspunde

  3. ina15
    Mai 14, 2015 @ 11:59:13

    Ce deshidrator ai folosit ? Si la ce alteceva il mai poti folosi ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: