Tot smochine

Daca tot am avut din plin smochine am continuat experimentele. De data asta am incercat sa le usuc intregi. Le-am taiat coditele apoi le-am presat usor intre degete pentru a le aplatiza, cam cum sunt cele din comert. Dupa vreo 10 ore de uscare arata asa

intregi

Sunt foarte bune, insa le-am pus la pastrare.

in borcan

Se pare ca am noroc sa mai pap inca proaspete 🙂

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. Dani
    Oct 05, 2014 @ 13:15:40

    Sa nu le tii prea mult. Am avut un pachetel ramas de anul trecut si l-am aruncat …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: