Un ultim mic dejun varatic

Am incercat sa pastrez cateva fire de busuioc in balcon, insa se pare ca nu le-au prea placut temperaturile scazute din ultima vreme si s-au cam posomorat. Multe frunze s-au patat si s-au vestejit.

busuioc

Asa ca am decis sa le desfiintez. Am cules ce s-a mai putut iar plantele le-am scos.

recolta

Si cum sa nu profiti de o asemenea aroma dis de dimineata? 🙂

Am luat niste cascaval, putin unt si doi catei de usturoi si le-am adaugat busuiocului.

ingrediente

Le-am dat o tura prin robot pana s-a obtinut o pasta

tocate

Numai buna de uns pe paine

pasta

Niste paine prajita, asezonata cu ultimele rosioare si niste ardei iute si gata micul dejun cu aroma de vara.

mic dejun

Un ultim mic dejun varatic. A fost un an bun pentru busuiocul meu, m-a servit bine si am avut o recolta bogata 🙂 Ne vedem la primavara busuioc aromat!

Reclame

8 comentarii (+add yours?)

  1. Dani
    nov. 09, 2014 @ 12:20:15

    Pesto cu unt ? 🙂

    Răspunde

  2. Gabriela
    nov. 09, 2014 @ 16:56:45

    Te cred ca e bun 🙂
    Si la mine a inceput busuiocul sa se treaca, trebuie sa conserv ce pot din el.

    Răspunde

    • greenzonelife
      nov. 09, 2014 @ 22:12:22

      Grabeste-te ca tare repede se mai supara daca il atinge frigul. Al meu parea ca mai scot ceva din el la prima vedere, insa era deja foarte tare prins de frig, abia m-am ales cu cateva frunze.

      Răspunde

  3. Dana
    nov. 10, 2014 @ 05:49:56

    Si gustos si sanatos. Am retinut reteta!

    Răspunde

  4. vasi
    nov. 10, 2014 @ 12:07:43

    Nu am incercat pana acum combinatia cascaval-usturoi :)) Noutate buna de gustat :))
    Pup!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: