Oua

Daca una lume din blogosfera se lauda ca le oua gainile, sau ratele, sau mai stiu eu ce alte oratanii, a venit momentul sa ma laud si eu. Am si eu oua

oua

de melci 🙂 Melcii mei din acvariu s-au acomodat atat de bine la mine ca au si depus oua. Nu e prima data cand se intampla, si in vechiul acvariu am avut aceasta experienta.

Sunt asa de mici melcisorii cand ies din ou ca pot fi mancati cu usurinta de catre pesti. Atunci au supravietuit doar cativa, acum sper sa ramana mai multi.

Reclame

8 comentarii (+add yours?)

 1. Iacob Adriana
  Mar 03, 2015 @ 19:41:56

  Arata foarte interesant… si cum ies melcii? Au nevoie de caldura? Parca ouale nu mai sunt in acvariu? Le-ai scos sa le faci poza si apoi le bagi inapoi sau pe astea le-ai sacrificat? Daca reusesti sa faci si poze cu melcisorii. Ar fi foarte interesant sa-i vedem multi si micuti abia iesiti din oua…

  Răspunde

  • greenzonelife
   Mar 03, 2015 @ 19:47:08

   Nu, cum sa sacrific ouale pentru poza. Melcii au depus ouale afara din acvariu, pe capac, langa neoane. Am deschis sa verific filtrul si le-am descoperit 🙂

   Răspunde

 2. Carmen
  Mar 04, 2015 @ 08:12:26

  Uimitor! Asta chiar nu am mai văzut!
  Să-ți trăiască melcișorii! 🙂

  Răspunde

 3. Elisa
  Mar 04, 2015 @ 11:59:23

  Green, vezi sa nu ai „scapari” ca cercetatorii de bacterii care vor sa faca vaccin 😉 🙂 caci declansezi o molima :)))))))))

  Răspunde

 4. alina.bertha@gmail.com
  Mar 04, 2015 @ 14:29:28

  Mare grija, ca acele mici oua, vor umple in scurt timp acvariul si va fi nevoie de masuri drastice sa scapi de melci! cand se va intampla….email me :))))
  Mi-am dorit nespus melci in acvariu si in scurt timp nu stiam cum sa scap de ei! Efectiv nu reuseam sa „ii plimb” spre canalizare, ca imediat se inmulteau la loc! Groaznic!

  Răspunde

  • greenzonelife
   Mar 04, 2015 @ 14:41:13

   Depinde de melci, melcii acestia mari si galbeni de acvariu nu se inmultesc chiar asa usor, am mai avut si nu-mi fac griji, putini dintre ei ajung la maturitate.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: