Biscuiti cu lavanda

Ce poate fi mai frumos decat miros de biscuiti proaspat scosi din cuptor duminica dimineata?

Nu am reteta stricta, eu am pus de data asta asa: 4 linguri zahar si o lingura flori de lavanda

zahar

Le-am amestecat si le-am lasat putin impreuna

cu flori

Am taiat bucati un pachet de unt

unt

Dupa ce s-a inmuiat untul l-am pus in robot cu zaharul si doua oua

ingrediente

Apoi am pus 16 linguri faina si am lasat sa se omogenizeze foarte bine. Aluatul l-am pus in folie si l-am dat la frigider. Puteti sa-l lasati cateva ore, sau peste noapte sau chiar doua zile, pana aveti timp de el sa-l coaceti.

aluat

Se scoate aluatul, si asa rece se taie felii, cam de 5-7 mm grosime

felii

Se pun feliile in tava destul de apropiate pentru ca nu se umfla

la copt

Se coc la foc potrivit 20-30 minute, depinde cat de groase le-ati taiat

biscuiti

Miros divin a levantica, sunt foarte sfaramiciosi si merg de minune cu un pahar cu lapte rece 🙂 Buna dimineata!

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. fiordaliso
    Iun 21, 2015 @ 11:40:12

    Ohohoooo, levantica mea se pregateste sa infloreasca! Stiu ce o sa fac cu primele flori! Am numai o nedumerire, mi se pare cam putina faina. Lingurile mele sunt foarte mici, ale tale cum sunt? Adica lingurile mai vechi, ale mamei mele, ale bunicii, cred ca au capacitate dubla fata de ale mele.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: