Potato & Mozzarella Sticks

Am dat share de curad unui mic filmulet cu aceasta reteta pe pagina de FB. Aseara am considerat ca a venit timpul sa o incerc si eu, cu o mica modificare. In loc de ceapa am pus ciuperci champignon brune.

Am fiert morcovii si cartofii pana s-au putut sfarama cu furculita

cartofi si morcovi

Intre timp am calit ciupercile cu usturoiul

ciuperci si usturoi

Le-am amestecat si le-am pasat cu furculita

pasta

Am taiat o bila de mozzarella in fasii ca n-am gasit sub forma de bagheta

mozzarella

Cand amestecul de cartofi s-a racit destul cat sa poata fi manevrat, am luat cate o lingura de compozitie, am facut-o placintica si am pus in mijloc cate o bucatica de mozzarella

impachetare

Le-am impachetat cat de bine am putut si le-am pus in tava

close

guguloaie

Apoi le-am dat la cuptor cam 10 minute, pana am vazut ca mozzarella vrea sa evadeze

coapte

Si le-am mancat cu pofta pana am golit toata tava 🙂

curge

S-a cerut repetir, azi cred ca mai fac o tura 🙂

Anunțuri

2 comentarii (+add yours?)

  1. anda
    Oct 02, 2015 @ 14:32:43

    mie combinatia-morcov-ciupearca …nu imi da bine la pitici,…dar arata foooarte ok…si nu le dai prin pesmet,nu??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: