„Ceva bun” din gogonele

Sa va zic acuma si ce-am facut bun din gogonele. Am tocat gogonelele cubulete marunt (au fost cam 500 grame). Intre timp am calit trei catei de usturoi intr-o lingura de untura, ca unt nu mai aveam

usturoi

apoi am zis sa fie si ceva iute si am pus si un ardeiut din ala iute foc

ardei

apoi am pus gogonelele tocate

gogonele tocate

si le-am calit pana s-au inmuiat

calite

dupa care am adaugat un pahar (200 ml) bulion, ca atat mai aveam intr-o sticla desfacuta

bulion

si o lingurita de pasta de ardei iute, care la final s-a dovedit a fi fatala, al meu sot a cedat pe la jumatatea portiei zicand ca ii pusca urechile, eu am lins blidu😛 asa ca mai am jumate de portie si pe azi🙂

iute

si am fiert pana a scazut cam la jumatate si s-a ingrosat putin

sos

apoi am servit cu paste

cu paste

Super bun! super iute🙂

10 comentarii (+add yours?)

  1. simplitaly
    Oct 22, 2015 @ 16:25:40

    super!! fac si eu!!

    Răspunde

  2. Trackback: Tocanita de gogonele | Luxul simplitatii
  3. Simona
    Oct 23, 2015 @ 09:17:32

    Mmmmmm
    Pana aici a venit mirosul
    Ma apuc si fac astazi!

    Răspunde

  4. Elisa
    Oct 23, 2015 @ 20:14:37

    Oh, nici chiar asa de iute… daca ai pus ardei iute de ce ai mai pus si pasta de ardei iuti? ti se parea, la gust, prea alcalin??? :))))))))
    Eu pe principiul asta (cu usturoi si ardei iute perpelit in ulei de rapita) incep mai toate preparatele de sos pentru paste. Pofta mare, Green!

    Răspunde

  5. arakelian
    Oct 29, 2015 @ 14:09:49

    prea iute! dar sigur si musai o fac si eu!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: