Porridge

Sau mancare pentru lenesi 😛

Imi place sa folosesc fulgi de ovaz la micul dejun dar nu prea imi place sa-i mestec, parca mesteci la ei o vesnicie. Si pentru a adauga si un plus de savoare si vitamine am pus si fructe.

Am amestecat asa: 1 mar mare fara coaja, 1 para mare coapta fara coaja, 100 ml lapte cald, 75 gr fulgi de ovaz care sa lasa cateva minute la inmuiat in laptele cald, 2 lingurite miere. Puteti pune cred orice combinatie de fructe va place. Apoi am pus totul in blender si am facut o pasta. Cred ca genul asta de mancare merge bine si pentru bebelusi/copii mici.

fulgi

Rapid, gustos si sanatos 🙂

Anunțuri

4 comentarii (+add yours?)

  1. Dani
    Dec 14, 2015 @ 19:41:17

    Eu fierb cateva minute fulgii in lapte si apoi pun zahar brun sau miere sau unt de mere cu scortisoara. Ca mic dejun de iarna e perfect.

    Răspunde

  2. cristina
    Dec 15, 2015 @ 08:49:19

    mananc frecvent asa ceva in perioadele de post, cu lapte de soia. cel mai mult imi place cu sirop de trandafiri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: