Inca o zeama la minut

Stiti ca fac tot felul de combinatii sa-mi iasa de-o zeama. Inspirata dupa clasica reteta de salata de ton cu porumb si fasole, ieri am mai inventat o zeama.

O conserva de ton, o conserva de porumb, o conserva de fasole (a mea era in sos de rosii) si o conserva de rosii cubulete, daca tot avea fasolea sos de rosii, plus o mana de fideluta, se azvarle drept in oala cu niste apa clocotinda si se lasa pe foc fix pana fierbe fideluta. Gata zeama🙂

zeama

Mai avem o portie si pe azi🙂 Delicioasa!

8 comentarii (+add yours?)

  1. Raluca
    Iul 28, 2016 @ 15:51:15

    oare nu te gandesti ca toate conservele aste au coservanti nu tocmai buni pt sanatate?

    Răspunde

  2. o femeie
    Iul 29, 2016 @ 15:16:47

    La mine asta e o supa de iarna cand vin inghetata de la munca, si la care folosesc 2-3 conserve facute de mine: in 5 min mancarea-i gata. Merge minunat si fara ton si fara fidea, dar o sa adaug ton data viitoare. Si mai minunat mi s-a parut cand am pus pe iarna suc de rosii cu ardei.
    O recomand pentru fiecare pers. ce nu are timp/rabdare de gatit:
    – porumb fierb vara si congelez
    -fasole fierb o data, intr-un weekend (dupa unflarea corespunzatoare) si congelez 1-2 portii
    -suc de rosii fac toamna (pardon, faceam, m-am lenevit)

    Răspunde

  3. cristina
    Aug 01, 2016 @ 08:32:55

    Pe principiul asta al tau am facut si eu vineri o supa rapida, cu carne, fasole si porumb din conserve, ceva sos rosu de nu stiu ce dintr-un borcan primit si multe rosii si a iesit o bunaciune. Bun principiu :))

    Răspunde

  4. Claudia Maria Manea
    Aug 10, 2016 @ 20:27:36

    Am notat!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: