Foi de dafin

Toamna e anotimpul cand fac modificari, mutari, transplantari. Azi am reorganizat zona de citrice si am tuns dafinul.

Crescuse prea mult intr-o directie si era putin debalansat, asa ca l-am coafat. Acum o sa am provizii de foi de dafin pana la anul 🙂

dafin

Mie imi plac mai ales in mancarurile cu fasole, dar merge in orice mancare care are in compozitie ceapa si rosii sau bulion.

Anunțuri

8 comentarii (+add yours?)

  1. fiordaliso
    Sep 11, 2016 @ 21:40:34

    Am si eu unul in aceeasi situatie, eu as incerca sa inradacinez crengutele. Dar ma gandesc ca e mai bine sa primavara. Cateva frunze tot ar „pica” si la mine pentru mancare.

    Răspunde

  2. Dani
    Sep 12, 2016 @ 14:57:18

    Incearca sa pui foi de dafin in mancarea de vinete. Eu am descoperit tarziu ce gust bun au vinetele cu dafin. Plus ca merge facut si lichior cu frunzele proaspete 🙂

    Răspunde

  3. o femeie
    Sep 12, 2016 @ 16:10:27

    si eu l-am tuns si jumulit. La cum imi stiu consumul (pun la fiert la fasole si la oase, dar si la muraturi), am pt 2 ani 🙂
    candva puneam la sosul rosu dar uitai …

    Răspunde

  4. Elisa
    Sep 18, 2016 @ 11:29:14

    Am si eu unul de la Oradea si abia acum si-a dat drumul, dar frunzele lui nu miros deloc a dafin. Le rup si le miros si tot nimic 😦 Trebuie sa-l tund.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: