Paine cu lapte

Prima paine cu maia am lasat-o sa creasca si am copt-o in tava de la aragaz, asa ca s-a latit in toate directiile fara sa aibe prea multa inaltime. Al meu sot zice ca e buna dar sa fie mai inalta, asa ca m-am conformat si am scos la inaintare tava de lut.

Am framantat un aluat cu lapte in care am „scapat” si un ou 🙂 dar de data asta am folosit faina alba peste maiaua hranita cu faina integrala.

A dospit si iar a dospit pana am terminat eu de asezonat tava. Dupa care a mai dospit o tura si in tava.

Am copt-o pana s-a rumenit, vreo 45 de minute la 200 de grade

Apoi ne-am dat la ea asa fierbinte

E distractiv sa experimentezi 🙂

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

  1. cristina
    apr. 13, 2018 @ 12:26:40

    asta e deja cozonac 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: