Ridichi coapte

Da, ati citit bine 🙂 Am primit niste ridichi cam marisoare si nu prea imi suradea ideea de a le face salata, asa ca am scormonit netul si am gasit ca se pot coace la cuptor. Mai aveam si niste sparanghel care isi astepta randul la cuptor, asa ca le-am imprietenit si le-am bagat la copt. Le-am tavalit usor intr-un amestec de ulei de masline cu sare si piper si la cuptor cu ele.

Le-am copt vreo 25 de minute, pe la jumatatea timpului le-am intors sa se faca uniform si gata.

A iesit o garnitura delicioasa. Mie mi-au placut de minune, au gust usor spre varza, doar sunt din aceeasi familie 🙂

De acum stiu ce fac cu ridichile batrane 🙂

Reclame

10 comentarii (+add yours?)

  1. fiordaliso
    mai 30, 2018 @ 11:16:05

    Oho, ce idee! E de incercat!

    Răspunde

  2. Dani
    iun. 04, 2018 @ 14:32:43

    Poate incerci si o supa rece cu lapte acru si ridichi. Am salvata pe Pinterest o reteta bulgareasca, dar vad ca a ramas doar poza in articolul cu pricina. Am gasit in schimb o multime de retete, tot bulgaresti, fie cu castravete, fie cu leurda. Vara ar fi minunata in meniu.

    Răspunde

  3. Claudia Mihaela
    iun. 07, 2018 @ 13:37:55

    Ce idee bună! N-am auzit până acum de ridichi la cuptor.De încercat.Mulțumesc! Zi frumoasă!

    Răspunde

  4. o femeie
    iun. 21, 2018 @ 10:33:04

    noi mancam ridichile numai crude, nici nu stiam ca se pot gati!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: