Kefir de apa

Pe langa celelalte vietuitoare din bucataria mea: kefir de lapte, kombutcha si maia, acum am mai primit una: kefir de apa.

Granule semi-transparente ce traiesc in apa cu zahar si produc o bautura probiotica 🙂

De citit mai multe aici

Si eu inca invat 🙂

Reclame

5 comentarii (+add yours?)

  1. Geta Teo
    dec. 01, 2018 @ 12:38:07

    E a treia oara cind pierd comentariul scris

    Răspunde

  2. Geta Teo
    dec. 01, 2018 @ 12:40:58

    In fine cred ca si-a revenit. Spuneam ca am avut si eu kefir cu ani in urma. Puneam kefirul intr-un borcan cu apa, o lingurita rasa de zahar si citeva stafide si citeva bucatele de mar. A doua zi strecuram si beam lichidul. Era putin acidulat si bun la gust datorita fructelor. Cind se inmultea dadeam mai departe. Succes !

    Răspunde

  3. Maria
    dec. 03, 2018 @ 17:54:30

    Asa ceva ne facea mama cand eram mici. Pana cand (nu-mi mai amintesc de ce) cristalele au murit.
    De unde le-ai luat?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: